Поръчката в нашия сайт е изключително лесна, за да поръчате успешно, следвайте следните стъпки:

Стъпка 1:
След като сте избрали желания от вас продукт натиснете бутона Добави, изберете  количеството на продукта и вида доставката. Ако желаете, може да продължите пазаруването връщайки се към артикулите, като в кошницата се запазва това, което сте поръчали до момента.

Стъпка 2:
Когато решите да финализиране на поръчката си натиснете бутона Добави попълнете задължителните полета означени със звезда като посочите трите си имена, точния адрес /или офиса на куриерите/, където желаете да получите пратката, e-mail и телефон за връзка. Полетата за фактура и данни на фирма не са задължителни и се попълват само от клиенти желаещи фактура. Ако не желаете фактура, не маркирайте нищо. Натиснете бутона Добави в долната част на прозореца, за да финализирате поръчката. В случай, че сте забравили някое от полетата, програмата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото.

Стъпка 3:
Ако поръчката Ви е приета, ще получите автоматизирано съобщение на посочения в поръчката имейл, затова е необходимо да проверите пощата си. Ако не получите потвърждение на имейла си за направената поръчка, то тя е била неуспешна и в нашата база данни няма постъпила заявка. В такива случаи Ви препоръчваме да ни пишете на имейла или да ни потърсите на телефона за връзка, може да използвате и скайп за контакт с нас. На всички въпроси ще Ви се отговори изчерпателно и професионално.

Стъпка 4:
Когато направената от Вас поръчка е успешна ние ще ви се обадим до 24 часа,  за да потвърдите заявката си (за лоялни и постоянни клиенти не е задължително потвърждение по телефон). 

Поръчките направени след 16,00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките направени  в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.

Видове доставки: 
• Доставка до офис на Еконт  4,00 лв.
• Доставка до адрес  4,50 лв.
  
• Безплатна доставка за поръчки над 35 лв./не включва продукти на промоция/
Всяка поръчка се изпраща с безплатна опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.
/Ако вашето населено място се обслужва по график от куриерите, ние ще Ви уведомим при потвърждаването на поръчката за точната дата на получаване./

Безплатна доставка-условия:
-Ако поръчката Ви е на стойност над 35 лева ние ще доставим вашите продукти безплатно.
-Към сумата необходима за безплатна доставка  не се включват продукти, които в момента на
поръчката са на промоция.
-Безплатната доставка не може да се използва за продукти от категориите Бутик Unique
и Мурано.

Продуктите се доставят до всяко селище в страната.